+34 96 570 96 56 lawyer@rodasconsulting.com

Als u van plan bent om uw huis, een stuk grond of enige vorm van commercieel onroerend goed in Spanje te verkopen, is contact met ons, Spaanse advocaten, opnemen de eerste stap die u moet zetten. Wij zullen u beschermen en maken de transactie gemakkelijk.

Uw eigendom verkopen

Het is essentieel om advies in te winnen om de vermogenswinstbelasting te minimaliseren en de juiste belastingaangifte in te dienen.

Deze JURIDISCHE DIENSTVERLENING omvat:

  • U de beste professionele makelaars in dit gebied aanbevelen. Zij zullen u de laagste commissies aanrekenen.
  • U adviseren over de aanbevelingen van de makelaar over de juiste verkoop op de markt.
  •  Alle documenten regelen die nodig zijn om het onroerend goed te verkopen.
  •  U adviseren over hoe u de vermogenswinstbelasting op de verkoop kunt verlagen.
  •  U bijstaan bij de notaris of namens u optreden als u weg bent en niet in Spanje kunt zijn om de verkoop af te ronden.
  •  Onze standaardvergoeding voor het uitvoeren van deze service bedraagt 0,75% van de verkoopprijs (inclusief 16% BTW). Normaal gesproken rekenen andere advocaten 0,9% van de verkoopprijs. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze services in verband met verkoop en onroerend goed: rodasconsulting@futurnet.es. Wij bestuderen graag uw specifieke geval en helpen u bij een probleemloze verkoop.

Contact opnemen

Neem contact op

C/ Patricio Pérez 21 - 1ºA
03181 Torrevieja (Alicante), Spanje

Onze diensten worden verleend door Nederlandssprekende advocaten en wij bieden een volledig overzichtelijke "one stop" service voor niet-ingezeten cliënten voor zowel nieuwbouw als bestaand onroerend goed gelegen aan de Costa Blanca, Costa Cálida en La Manga/Mar Menor.

CONTACT OPNEMEN

Email: lawyer@rodasconsulting.com

Telefoon: (0034) 96 570 96 56

Adres:
‎ C/ Patricio Pérez 21 - 1ºA
03181 Torrevieja (Alicante), Spanje